Onze ambacht dragen we met trots uit

Over ons

Uniek en tijdloze vormgeving

U bent welkom in onze Fabrieck waar u altijd mag kijken en inspiratie op doen. Hier vervaardigen we onze ambachtelijke keukens in massief eiken of elke andere houtsoort die uw voorkeur heeft. Een mooie handgemaakte keuken uit Noord-Holland is meer dan een stel kasten met apparaten.

Het team van De Fabrieck

"Ons doel is om de keuken van uw dromen te realiseren"

Bij De Fabrieck ieder werk weer anders. Onze projecten kenmerken zich juist door diversiteit en maatwerk. Net als onze keukens en meubels zijn namelijk ook al onze klanten uniek. Inmiddels hebben wij al vele  maatwerk keukens en interieurs mogen opleveren. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Onze werkwijze

Opmaat

Op maat gemaakte ontwerpen

Met een eigen werkplaats heeft Simon Pronk al ruim 30 Jaar ervaring in het ontwerpen en maken van interieur op een unieke en creatieve wijze. Met gespecialiseerde interieurbouwers worden er dagelijks de meest uiteenlopende interieurstijlen gecreëerd aan de hand van uw ontwerp. Gezamenlijk met zijn team wordt er op de werkvloer een vakkundig meesterwerk neergezet. Zo wordt ruw hout veranderd in een robuuste keuken, met een natuurlijk gevoel.

Ambacht

Van fantasie naar werkelijkheid

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en denken graag mee aan uw droomontwerp. Zo werken wij graag met u samen om een uniek ontwerp te creëren dat aan uw wensen voldoet. Ook zullen we advies leveren over de juiste materiaal keuze. Zodat de juiste kwaliteit wordt geleverd, met het juiste resultaat.

Dutch Design

Fabricage in eigen fabrieck

Het werk wordt in eigen werkplaats gemaakt. Tijdens het maken bent u dan ook van harte welkom. Met 30 jaar ervaring, een diversiteit aan materialen en stijlen, van klassiek tot modern, wordt uw product met passie gemaakt. Na het hebben van contact of tijdens een eventueel bezoek aan ons, laten wij u graag zien wat wij zoal kunnen maken. Dit kan zowel in de toonkamer als op een tablet. Uw wens kan dan door ons worden gemaakt. Allereerst beginnen wij met een schetsontwerp.

Stijlvol

Afwerking tot kleinste details

Er wordt veel tijd gestopt in de afwerking van het product, Dit is om het product te beschermen, zodat over tijd de kwaliteit en kracht niet verloren gaat. Hierin onderscheid Simon Pronk zich al zijn hele carrière en levert meer dan de algemene markt van hedendaags. De afwerking geeft uw keuken identiteit en emotie. Gehaald of geborsteld, sleets of strak en met de juiste kleur. Voor de afwerking gebruiken wij milieuvriendelijke materialen. Wij beschikken over een groot assortiment.

Wilt u ook een keuken opmaat?

Een nieuwe keuken kopen kan erg lastig zijn en daarom helpen we u graag. We hebben diverse stijlen zoals moderne keukens, greeploze keukens, landelijke keukens en houten keukens. Of gaat u liever voor een industriële of zwarte keuken? Alles is mogelijk. Breng een bezoek aan onze inspirerende keukenshowroom in Akersloot, Noord-Holland. Volop keuken inspiratie.